+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

Pontosítás az asztrológiában

Egy kedves ismerősöm jelentkezett asztrológia tanácsadásra múlt héten. Szeretek előre felkészülni az ügyfelekre, ezért pár nappal a konzultáció előtt elkértem a pontos születési dátumát. Amikor ránéztem a képletére, volt pár furcsaság, amit nem tudtam összerakni, valahogy nem adta ki azt a képet, ahogy én ismertem őt. Felhívtam, hogy megkérdezzem, mennyire pontos az időpont, amit kaptam, és a kérdésre bizonytalan feleletet kaptam: anyukája így emlékszik, de egyáltalán nem biztos, csupán annyi, hogy valamikor 11 és 12 óra között született. Így kaptam én meg a 11:30-at. Azt is megemlítette, hogy egy másik asztrológus már elkészítette az elemzését, de annyira nem illett rá, hogy sokáig nem is bízott az asztrológiában. Nos, az a másik asztrológus valószinűleg nem vette a fáradságot, hogy nekiálljon a pontosításnak.

Milyen sokan vagyunk így! Nagyon kevés esetben fordul elő az, hogy pontosan ismerjük a születési időpontunkat, mert esetleg anyuka vagy apuka tudatosan figyelt rá, hogy az kerüljön bejegyzésre. Azonban ez egyáltalán nem általános. Sok esetben a szülés közben kisebb gondok is elvonják az orvosok és ápolók figyelmét, és csak körülbelüli időpontot marad meg a könyvben,

Nos, a képlet elemzésénél a születési időpontnál pár perc eltérés is teljesen más képet mutathat. A főtengelyek mozgása, amik ugye meghatározzák a házak elhelyezkedését, 4 perc eltérésenként 1 fokot is változhatnak. Ez nemcsak egy teljesen más képletet mutat, de előrejelzésnél 1 év különbséget is jelenthet.

A jó hír, hogy több módszer is van arra, hogy az időpontot bepontosítsuk. Nem kell hozzá más, csak 6-8 fontos dátum az életedből, aminek hatása volt rád. Ilyenek például a költözések, első szerelem, házasság, gyermek születése, és sajnos olyan szomorúbb dátumok is, mint egy számodra fontos ember halála. Fontos tényező az is, hogy a pontosítás előtt személyesen is találkozzunk, mert a külső jegyek sokat segítenek az aszcendens beállításánál, amire a képlet épül. 

Az asztrológusok több módszer alapján végeznek pontosítást, mindenkinek megvan az a módszere, amire esküszik. Pont ezért érzem fontosnak azt, hogy ha egy bizonyos módon meghatároztam a pontos dátumot, egy másik módszerrrel leellenőrizzem, Így leszek nyugodt.

Az említett ismerősömnek is elvégeztük a pontosítást, ami nem kis idő volt, de megérte. A képletben magára ismert, és így biztos alapokon kezdhettünk neki az önismereti munkának.

Azonban olyan eset is előfordulhat, amikor lelkiismeretes asztrológus nem vállalhatja el a pontosítást: mert a megadott dátum annyira bizonytalan, hogy akár órákkal is arrébb lehet. Ilyenkor sajnos nincs megoldás. Ebben az esetben akkora a szórás, hogy becsületből nem vállalom a pontosítást. 

Ha tehát úgy gondolod, hogy érdekelne egy elemzés, de nem vagy teljesen biztos a dátumodban, ne ijedj meg! Van rá megoldás. 

Ha érdekel, hogyan néz ki egy konzultáció, itt megtalálhatod: https://asztroposta.hu/szolgaltatasok

Blog

Aktualitás: 2022-es előrejelzés

Korkülönbség a párkapcsolatban

3 tévhit az asztrológiával kapcsolatban

Aktualitás: 2021. szeptember 27-től hátrálni kezd a Merkúr... is...

Dühkezelési tippek a Mars-Plútó szembenállás apropóján

Minden egy jó kérdéssel kezdődik

Tarot a coachingban

Asztro-kvíz: Interjú a sztárral

Asztrológiai elemzés: A Bitcoin képlete

Asztro-kvíz: Ki lehet ez a nem tipikus Halak-zseni?

Asztro-kvíz: Ki lehet ő?

Asztrológiai elemzés - Steve Jobs

Asztrológiai elemzés - Hugh Hefner

Aktualitás: 2021 éves elemzés

Aktualitás: A Vízöntő-korszak

Asztrológia elemzés - Nikola Tesla

Asztrológiai elemzés: Alain Delon és Romy Schneider szinasztria

Asztrológiai elemzés - Kurt Cobain

Asztrológiai elemzés - Frank Sinatra

Aktualitás: Jupiter és Plútó együttállás 2020. november 12-én

Pontosítás az asztrológiában

Aktualitás: Jupiter és Neptunusz szextil október 12-én

Aktualitás: Mars kvadrát Plútó 2020. október 9-én

Asztrológiai elemzés: Jennifer Aniston és Brad Pitt szinasztria

Aktualitás: Önérvényesítés az őszi napéjegyenlőség időszakában 2020. szeptember 22-től

Aktualitás: Konfliktuskezelési tippek a Mars retrográd mozgásához kapcsolódóan

Aktualitás: A Mars retrográd mozgásba fordul 2020. szeptember 9-én

Aktualitás: Vénusz-Szaturnusz szembenállás 2020. szeptember 2-án

Asztrológiai elemzés: Halle Berry és az Oscar díj (Szörnyek keringője, 2002)

I. ház

12. ház II.

12. ház I.

Asztrológiai elemzés: Tina Turner

Asztrológiai elemzés: Alain Delon

Asztrológiai elemzés: John Fitzgerald Kennedy