+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

3 tévhit az asztrológiával kapcsolatban

Szórakozásképpen összegyűjtöttem Neked azokat a tévhiteket, amikkel a leggyakrabban találkozom. Szerencsére egyre kevesebb ilyen félreértés van, de azért még akad. Talán most te is meglepődsz?

1. A Napjegyünk jellemzi a személyiségünket

Hamis! Nincs két egyforma ember ezen a bolygón, tehát nincs két ugyanolyan horoszkóp! A 12 napjegy nem tudja leírni emberek milliárdjainak személyiségét. Az asztrológia sok tényező alapján elemzi személyiségünket: Horoszkópunk aszcendens jegye, Hold- és Napjegyünk, a csillagképek stb. Ez egy hosszú lista és a személyiség leírása a napjegy alapján csak egy eleme ennek a listának.

2. A Szaturnusz a legrosszabb bolygó

Hamis! Ezzel szemben a Szaturnusz a legfőbb támogatónk abban, hogy  bölcs és sikeres emberré csiszolódjunk. Igen, keményen tanít, de mindig javít valamilyen módon. A nehézségek mértéke attól függ, hogy a Szaturnusz hogyan helyezkedik el a radixban. Ne félj a Szaturnusztól, örülj, hogy tanít és csiszol minket!

3. Egy jó asztrológus elmondja az élettartamomat, és figyelmeztet a balesetekre/ minden negatív eseményre az életemben

Hamis! Egy jó, valódi, hozzáértő asztrológus soha nem említi ezeket az életeseményeket egyetlen ügyfélnek sem. Az asztrológia nem adta meg a jogot egy asztrológusnak sem, hogy megmondja egy személynek, mikor fog meghalni, vagy mikor fog valami szörnyűség történni. Etikailag az asztrológusoknak csak a jóra kell összpontosítaniuk, és még akkor is, ha valamilyen negatív hírt közölnének az ügyféllel, úgy kell megfogalmazni, hogy az illető pozitívnak és reményteljesnek érezze a helyzetét.