+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

Asztro-kvíz: Interjú a sztárral

Ez most nehezebb játék lesz, de sokat fogok segíteni.

Képzeld el, hogy a ’70-s években járunk, Te zenei riporter vagy, és egy nagy interjúra van lehetőséged, ha elvállalod. A híres férfi alany kissé különc, és a személyére csak az utolsó pillanatban derülhet fény. Azonban nem tudsz ellenállni a felkérésnek, mivel annyit tudsz róla, hogy a férfi saját hazájában élő legenda. Kétségbeesetten próbálsz tehát felkészülni, és könyörögsz, hogy legalább a születési időpontját árulják el a társai. Spirituális emberről van szó, ezért ebbe nagylelkűen beleegyezik. Ezt látod a radixában:

Napja és Merkúrja Vízöntő, aszcendense Nyilas, Holdja Skorpió. Csak ebből a négy állásból arra tudsz következtetni, hogy a személy forradalmi, aki a saját útját járja, erősen humanitárius. Fontos neki a szabadság és függetlenség. Erős a meggyőződése, optimista, nagyvonalú, mindig nagyban gondolkodik, szereti az életet, nyughatatlan, szereti a kockázatokat  és nagy felfedező. Születési uralkodója, a Jupiter a X. házban van, hivatásán keresztül terjeszti filozófiáját. Holdja a Skorpióban szenvedélyes, intenzív emberre enged következtetni. Olyan egyén, aki nem sekélyes, mindig a dolgok mélyére ás, meg akarja érteni az összefüggéseket.

A Napja a 3. házban van, tehát sejted, hogy fontosnak tartja a kommunikációt, és hogy széles közben terjessze a meggyőződését. A 3. ház uralkodója az Uránusz a 6. házban arra mutat, hogy az ismeret terjesztését szolgálatnak tekintette, és ezt valamilyen újító, szokatlan módon teszi.

Holdja a 12. házban arra mutathat, hogy időről időre el kell vonulni a nyilvánosság elől, de mutathatja azt is, hogy esetleg börtönbe is kerülhet. (Utólag kiderül, hogy ez igaz, marihuána fogyasztás és a vele kapcsolatos eszmék hirdetése miatt tényleg volt börtönben). Bármely helyzetben azonosul az elnyomottakkal, a jogfosztottakkal, és szeretne segíteni nekik, vagy gondoskodni róluk.

5. háza és a Vénusz is Kosban áll, ebből arra következtetsz, hogy falja a nőket, sok kapcsolata lehet, szeret flörtölni. (Később elmeséli,  hogy kapcsolataiból sok gyermeke is született.)

Lassan kibontakozik, milyen személyiségű emberrel fogsz találkozni, de egy dolgot nem értesz a képletből. Egy ilyen csajozós egyén hogyan tudja megoldani a Neptunban kezdődő IV. házat, amiben még ráadásul a Vénusz található? Sejted, hogy itt valami feladásról van szó, hatalmas szeretetről. (A titokra csak később derül fény, amikor a legenda elmeséli, hogy feleségével kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, és hisznek a szabad szerelemben. A feleség nem kis áldozatot hozott a családért, hiszen feladta karrierjét, hogy a férje háttérénekese és támogatója legyen.)

Életfeladata az elengedés tanulása, a szellemi dolgok felé fordulás, és hogy kapcsolatait a karrierje elé helyezze. Vállaljon felelősséget családja iránt, és a sikereit ossza meg a családjával.  (Rákban 8. házban)

Na, kire gondolsz, kivel kell interjút készítened? Kattintsd lejjebb....

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x


 

 

 

 

 

 

Bob Marley, 1945.02.06, 02:30, Kingston, Jamaica