+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Szolgáltatások

Életút elemzés

Asztrológiai képlet elemzése a születési képlet alapján. Jellemrajzot ad a személyről, feltérképezi a lehetőségeket, az életfeladatot, az ahhoz szükséges erősségeinket és fejlesztendő területeinket.

Az elemzés során találkozunk, feltárjuk az előző életek tapasztalatait, és egy kellemes, kötetlen baráti beszélgetés során végigvesszük a képlet pontjait, amik magyarázatot nyújtanak a kérdező kérdéseire.

A célom, hogy bizalmas légkört teremtsek, és minden kérdésre válaszoljak. Természetesen ami az elemzés során elhangzik, az köztünk marad. Harmadik személyről nem adok elemzést.

Megrendelés »

(Pár)kapcsolati elemzés

Két ember kapcsolati elemzése egymásra vetített képletek alapján.

Az összehasonlításból választ kapunk a mindennapi együttműködés jellegére, a közös lehetőségekre, a kapcsolat esetleges problémáira, a megoldási lehetőségekre. Ilyen módon könnyebben megismerhetjük a másik fél mozgatórugóit, érzelmi világát, lelki rezdüléseit.

Az összehasonlító elemzés nem feltétlenül korlátozódik párkapcsolatra. Lehetőség van szülő-gyermek viszony, rokonnal, munkatárssal, baráttal való kapcsolat elemzésére is.

Megrendelés »

Babahoroszkóp

Egyre nagyobb divat, és nemcsak kedves, de hasznos ötlet is ajándékba babahoroszkópot adni, hiszen a szülők ennek segítségével felkészülhetnek a gyereknevelés specifikus problémáira, és célzottan figyelhetnek a fejlesztendő területekre.

Fiatal éveinkben a Nap jegyének nem sok hatása van a személyiségünkre. Ne csodálkozzunk tehát, hogy pl. Oroszlán jegyű gyermekünk nem viselkedik Oroszlánként. Az első pár évben, ami a legmeghatározóbb a gyermek életében, sokkal nagyobb súllyal esik latba az aszcendens és a Hold jegye. Egy átfogó elemzés hatékony segítség lehet a szülőknek abban, hogy minél harmonikusabb kapcsolatot tudjanak kialakítani a gyermekükkel.

Megrendelés »

Life Coaching

Ideális segítség stresszhelyzetek kezelésére, önbizalom növelésére, döntéshelyzetben a döntés előre mozdítására. Beazonosítja és fejleszti az ügyfél erősségeit, és támogatja a problémák megoldását. A megoldás minden esetben az ügyfél feladata, a coach rávezető kérdésekkel, aktív figyelemmel, tematikus gyakorlatokkal segít abban, hogy az ügyfél megtalálja saját megoldását.

A coaching folyamat általában 4-5 (max 10) alkalmas sorozat, ami során felállítjuk a központi célt, és az ülések során különböző coaching eszközökkel törekszünk a cél elérésére.

Megrendelés »