+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

Asztro-kvíz: Ki lehet ő?

Van kedvetek játszani egy kicsit? Tegyük fel, hogy kb 50 évvel ezelőtt vagyunk, Te egy ingatlanügynök vagy, és bejelentkezett hozzád életed ügyfele, aki sok pénzt hajlandó áldozni azért, hogy megtalálja mesés ingatlanát. Egy probléma van csak: az ügyfél valami nagyfőnök lehet, mert óriási a személye körüli titkolózás. Nm lehet róla tudni semmit. A fantasztikus kapcsolatataidnak köszönhetően (sok embernek segítettél már az asztrológiai elemzéseiddel) különleges trükkökkel mégis meg tudod szerezni az ügyfél radix képletét, hogy felkészülhess az első megbeszélésre.

Egy titkos postaládában ezt az ábrát hagyták neked. 

Csak az asztrológiai tehetségedre számíthatsz, hogy felkészülhess, vajon milyen ingatlanok jöhetnek számára szóba. Mit gondolsz? 

Ebben az esetben csak az Aszcendens, a  személyes és sorsbolygók bolygók jegybéli helyzetét nézzük, mert a partner személyiségére vagyunk kíváncsiak.

Az Asc Halakban található, ez a kinézetéről adhat információt. Hízásra hajlamos lehet, szemei jellegzetesek, lábai érzékenyek. Fontos neki, hogy el tudjon vonulni a nyilvánosság elől, és legyen egy eldugott zug, ahol fel tud töltekezni. Az Asc tengelyhez egy trigon érkezik az Uránusztól, ez kiszámíthatatlanságról árulkodhat. A Nyilas Nap pedig kvadrátolja az aszcendenst. Eszerint a személy nem mutatja meg a külvilágnak az igazi arcát, rejtőzködve élhet, de az is előfordulhat, hogy a közvetlen környezete nem érti meg. Mivel itt egy Nyilas Napról beszélünk, ezért az sem zárható ki, hogy az egyén hatalmaskodni próbál a környezetén. A Nyilas ugyanis egy elég dogmatikus jegy, aki nem szereti, ha nemet mondanak neki. Erre ráerősít, hogy a gondolkodásért felelős Merkúr a Naptól 5 fokra áll szintén Nyilasban.

Az érzelmi életét jelölő Kos Hold arra utal, hogy a személy határozott, kemény jellem. Rossz esetben akár agresszió is előfordulhat. Nem tűri az ellentmondást, és szeret versenyzni - méginkább győzni... A kvadrát a Bak Vénuszhoz egy nagyon árulkodó állás. Nők esetében általában nehéz összeegyeztetni a "nő" és az "anya" minőséget. Férfiaknál ez az állás általában arra utal, hogy a gyermekei édesanyjában nem látja a nőt, és a szerelmet házasságon kívüli kapcsolatban keresi. A Holdhoz egy trigon is fut a Plútótól. Erős akarata van, intenzív érzelmei, és nagy nehézségeket is le tud győzni.

Marsa együttáll a Szaturnusszal Szűzben. A Mars az aktivitás bolygója, a Szaturnusz a korlátoké. A Szűz egy nagyon anyagias és kritikus jegy, keményen dolgozik, és tökéletességre törekszik. Szereti a pénzt, de nem tudja élvezni. A két bolygó együttállása haragot, elfojtást, és ismételten agressziót is jelenthet.

A Bak Vénusz és Jupiter lekorlátozza az élet élvezetét. Az egyénnek erős az önfegyelme, és hajlamos a lemondásra.

Szóval ő lenne a tárgyaló partner. Kitaláltátok már, hogy ki lehet az? Igen, egészen biztosan ismeritek, őt mindenki ismeri. 

Remegő lábbal mész az első találkozóra egy eldugott étterembe, ahol őt találod...

x

x

görgess lejjebb!

x

x

x

x

x

x

Pablo Escobar

szül: 1949. december 1, 11:50, Medellin, Columbia