+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

12. ház II.

Nagyon sokan kértétek (szerencsére), hogy folytassam a sorozatot, és most úgy gondoltam, hogy bemutatom ennek a háznak egy másik jelentését, amikor nem magas szinten éli a szülött az analógiát, hanem a börtön, kórház, árulás analógiában.

Most is kötelező megemlíteni, hogy itt most csak a figyelemfelkeltés miatt koncentrálok erre az egy házra, a teljes elemzéshez figyelembe kell venni a fényszögeket, jegyeket, és az összes többi képletelemet.

Lássunk hát most újabb három híres-hírhedt embert, akik az elzártságot nem pozitív jelentésében élték meg.

Adolf Hitler képletében a Neptunusz van a 12. házban. A diktátor élete végén bizalmatlan lett és a háború utolsó hónapjaiban bunkerbe zárkózott, ahol végül öngyilkos lett. A Neptunusszal az árulást, magányt és csalódottságot élte meg az „elvonulásban”.

Ted Bundy képletében a Szaturnusz és a Plútó van a 12. házban. A jóképű sorozatgyilkos, akinek a történetét filmek és sorozatok dolgozták fel, a 70-es években hajtotta végre a gyilkosságokat, majd 10 éves tagadás után ismerte be 30 nő meggyilkolását. Börtönbe kerülése után megszökött, újabb gyilkosságot után kapták el megint, majd több tárgyalás és sikertelen fellebbezés után végül 1989-ben végezték ki. Bundy az analógiát a az éveken keresztül történő bújkálásban, majd a börtönben élte.

Kurt Cobain rocksztár képletében a 12. házban a Plútó található, közelében az Uránusz, ami a mániákus depresszió jelölője. Kurt rövid élete végén drogfüggővé vált, nem bírta feldolgozni a rá irányuló figyelmet. Halála előtt pár napig kómába is került, majd felgyógyulása után egy elvonókúrán vett volna részt, de kiszökött az intézetből. Öngyilkosságának körülményei tisztázatlanok. 

A fenti mind azt igazolja, hogy az asztrológiai képlet lehetőséget ad. A mi döntésünk, hogy merre indulunk. Megvalósítjuk a felsőbb szintet, vagy maradunk az alacsony szinten.

A képlet további elemzéséből derül csak ki, hogy a szülötteknek mi lett volna a feladatuk, és ehhez milyen segítséget kaptak.