+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

Asztrológiai elemzés: Tina Turner

„Van, hogy csak akkor ismerjük meg az igazi boldogságot, amikor már képesek vagyunk értékelni is.” (Tina Turner)

A rock nagyasszonya idén 82 éves. Ezzel a poszttal szeretném kifejezni a csodálatomat iránta. Élete igazán inspiráló minden erős és bátor embernek. Az ő karmikus sorsfeladatát szeretném most bemutatni a karmaasztrológia segítségével. Nagyon komolyan hiszem, hogy a jelenlegi életünkre hatással van mindaz, amit előző életünkből hozunk magunkkal. Az asztológiai képletben az előző életünk hatásait több dolog is mutatja.

1939. november 26. Nutbush, USA

Tina képletében a Leszálló Holdcsomópont a 9. házban van Kosban. Ez a pont jelöli a képletben a karmikus gyökereket. Életünk első felében ennek a jegynek az analógiáit szeretjük élni, mert ezt érezzük komfortzónán belülinek, és ezen a területen mozgunk otthonosan. A életünk során azonban tapasztalatainkkal együtt ez a trend változik, és vagy külső kényszerre, vagy belső hatásra elkezdünk fordulni a sorsfeladatunk felé, amit a Felszálló Holdcsomópont mutat. Tinának ez a 3. házban van Mérlegben. Mivel a jegyek lassan változnak, mondhatjuk, hogy hatásaik generációs jellegűek. A házhelyzet azonban egyéni, és azt a területet jelzi, ahol meg kell valósítanunk a sorsfeladatunkat.

Tina előző életéből tehát nagy önbizalmat, akaraterőt, tettrekészséget hozott magával (Kos). Lehetett önző, csak a saját érdekeivel törődött, ezért ebben az életben kellett megtanulnia a diplomáciát, az alkalmazkodást, és azt, hogy mások érdekeit is figyelembe vegye (Mérleg). Az élete első részében ez nehezen ment, és még a Kos analógiát élte, ragaszkodott a függetlenségéhez, és az akaratához. Első férjéhez Ike-hoz nem meggyőződésből ment hozzá, hanem azért, mert a duojuk miatt így tűnt célszerűnek. Ebben a házasságban sokat szenvedett, végül férje zsarnokoskodása miatt váltak el 16 évvel később, és szólókarrierbe kezdett. 7 év függetlenség következett, a függetlenség érzete átfordult magányba, és egyre nagyobb késztetést érzett arra, hogy valakivel megossza az életét. 1985-ben találkozott Ervin Bachhal és 27 évvel később, 2013-ban kötöttek házasságot. 4 éve daganattal diagnosztikálták, de ő lemondott az életéről és a terápiáról is. Férje azonban nem hagyta, hogy feladja, felajánlotta neki egyik veséjét. A műtét tökéletesen sikerült. Tina végre belátta, hogy van olyan kapcsolat, ami bizalomra és egységre épül. Sorsszerű volt tehát, hogy megtalálta azt a párt, akivel harmonikussá és bizalomteljessé válhat az élete. Teljesítette a feladatát.

Ha a Holdcsomópontok házhelyzetét nézzük, akkor az előző életből dogmatikusságot hozott, és a tudását saját céljaira használta (Leszálló a 9. házban). Ebben az életben azt kell megtanulnia, hogy a tudás akkor ér valamit, ha gyakorlati célokra használja a mindennapokban. Ennek az analógiának a feladata a tanulás és tanítás (Felszálló a 3. házban). Élete első felét azzal tölti, hogy élményeket gyűjtsön, második felében pedig annak a bölcsességnek a megosztásával, amit megtanult. Egyszerűen csodálatos, ahogy erre a megoldásra rátalált a buddhizmuson keresztül. 2011-ben kiadott albumán keresztény, iszlám, buddhista, zsidó és hindu dalokat ad elő mások társaságában. Az album célja az volt, hogy a tiszteleten és tolerancián keresztül vigye közelebb az emberekhez a vallásos hagyományokat. Tina pedig megtalálta az utat ahhoz hogy saját tapasztalatát megossza a nagyközönséggel, és teljesítse ezt a feladatát is.

Köszönöm a figyelmet!

Blog

Aktualitás: 2022-es előrejelzés

Korkülönbség a párkapcsolatban

3 tévhit az asztrológiával kapcsolatban

Aktualitás: 2021. szeptember 27-től hátrálni kezd a Merkúr... is...

Dühkezelési tippek a Mars-Plútó szembenállás apropóján

Minden egy jó kérdéssel kezdődik

Tarot a coachingban

Asztro-kvíz: Interjú a sztárral

Asztrológiai elemzés: A Bitcoin képlete

Asztro-kvíz: Ki lehet ez a nem tipikus Halak-zseni?

Asztro-kvíz: Ki lehet ő?

Asztrológiai elemzés - Steve Jobs

Asztrológiai elemzés - Hugh Hefner

Aktualitás: 2021 éves elemzés

Aktualitás: A Vízöntő-korszak

Asztrológia elemzés - Nikola Tesla

Asztrológiai elemzés: Alain Delon és Romy Schneider szinasztria

Asztrológiai elemzés - Kurt Cobain

Asztrológiai elemzés - Frank Sinatra

Aktualitás: Jupiter és Plútó együttállás 2020. november 12-én

Pontosítás az asztrológiában

Aktualitás: Jupiter és Neptunusz szextil október 12-én

Aktualitás: Mars kvadrát Plútó 2020. október 9-én

Asztrológiai elemzés: Jennifer Aniston és Brad Pitt szinasztria

Aktualitás: Önérvényesítés az őszi napéjegyenlőség időszakában 2020. szeptember 22-től

Aktualitás: Konfliktuskezelési tippek a Mars retrográd mozgásához kapcsolódóan

Aktualitás: A Mars retrográd mozgásba fordul 2020. szeptember 9-én

Aktualitás: Vénusz-Szaturnusz szembenállás 2020. szeptember 2-án

Asztrológiai elemzés: Halle Berry és az Oscar díj (Szörnyek keringője, 2002)

I. ház

12. ház II.

12. ház I.

Asztrológiai elemzés: Tina Turner

Asztrológiai elemzés: Alain Delon

Asztrológiai elemzés: John Fitzgerald Kennedy