+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

Asztrológiai elemzés: Alain Delon

Az előző JFK-s elemzés után nézzünk egy másik Mérleg aszcendensű szívtiprót, előre szólok, nagy lesz a kontraszt!

A kiszemeltem a héten Alain Delon. A színészlegenda idén lesz 85 éves. Mára már visszavonult, de egy ilyen élet kalandos élet után rá is fér a pihenés.

1935.11.08, 3:25, Sceaux, Franciaország

Kezdjük hát az aszcendenssel. A Mérleg aszendenst harmonikus megjelenés, szabályos arc, kellemes testalkat, jó ízlés, kifinomult stílus jellemzi. Mindez nagyon erősen jelen volt/van Delonnál. Nemcsak jóképű volt, ő maga volt a férfiszépség megtestesítője a 60-as évektől jó sokáig. Az első házas Merkúr szintén Mérlegben felel a jó az intellektusért, kiváló kommunikációért, és azért, hogy szereti a változatosságot. Fogalmazzunk úgy, hogy nem bírja az unalmat. A Napja Skorpióban van. Mindaz a titokzatosság, amit a tekintetében látunk, na az Skorpiós jelleg! Nemcsak a tekintete volt titokzatos, maga az élete is tele van titkokkal, és titkolni való viszonyokkal. Érzelmi élete szenvedélyes, zűrös, nagy amplitúdóval égett. Szexuális étvágya is nagy volt, elég csak a botrányaira, többszörös nősülésére és megcsalásokra gondolni.

A Holdja Kosban áll. Hirtelen természete ismert. Önmagát könnyen túlértékeli, nem toleráns. Türelemetlen, és erőszakos, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő szeretné.

A Vénusz Szűz jegyben arra utal, hogy nehezen mutatja ki az érzelmeit, hűvös távolságtartás jellemzi. A Mars Bakban pedig kitartásáért, céltudatosságáért, akaraterejéért felelős.

Hol kezdődött ez a kalandos élet? Gyerekkora nagyon szomorú volt. A IV. ház Bak jegyben kezdődik, az IC-n áll a Mars. Mindez szomorú és harcokkal terhes gyerekkort jelöl. Igazi szülei lemondtak róla, és nevelőszülőkhöz került. Internátusból internátusba tették, az utolsóból elszökött és beállt a haditengerészethez, ahonnan 5 év múlva leszerelték. Sármos külsejének köszönhette, hogy egy producer felfigyelt rá, és beindult a karrierje. Eleinte kisebb szerepekkel bizonyított, majd felfigyeltek a tehetségére és világszerte híres lett.

A karrierjére a X-es házas Plútó utal. Nagyon vágyik a sikerre és a hatalomra. A Plútóra egy kvadrát hat a Merkúrtól. Ilyen aspektus általában hatalomvágyat, megrögzöttséget jelent, és hogy másokra kényszeríti a nézeteit. Ezt igaznak érzem annak a ténynek a tudatában, hogy jópár éve kifejezésre juttatta szélsőjobbos nézeteit (homofób, szexista és rasszista) . Emiatt közönségének nagy része el is pártolt tőle.

Párkapcsolatát nézve: a Hold a VII házban található, emiatt érzelmileg ingatag, gyakran váltogatja a partnereit. Mindig szüksége van egy társra. Ráadásul ez a ház Kosban kezdődik, tehát olyan kapcsolatokat jelöl, amik hevesek, de nem kitartóak. Összesen 4 komoly kapcsolata volt: két felesége, és két élettársa (Romy Schneider és Mireille Darc, két páratlan szerelem). Két házasságából három gyermeke született, illetve van egy házasságon kívüli fia is, akit sosem ismert el. A Holdra vet egy kvadrátot a Mars, ami magyarázhatja, hogy nem tudott uralkodni az energiáján. Hallhattunk pletykákat arról, hogy a barátnőit verte, kisebbik fia is azt nyialkozta róla, hogy verte anyját, őt és testvérét is.

A Vénusz és Naptunusz áll a 12. házban. Ez nemcsak titkos viszonyokat, de titkos tevékenységeket is jelölhet. A Neptunusz olyan helyzetekre utal, amik börtönnel kapcsolatosak. Nos, a szeretőkről tudunk, voltak alvilági kapcsolatai és még emberölési botrányba is keveredett. És bizony volt börtönben is fegyvertartásért, és máig tisztázatlan a szerepe testőreinek halálában.

Pénzügyeit illetően: a 2-es házas Nap és Jupiter gondoskodik arról, hogy nincsenek anyagi gondjai. Nemcsak a filmezésben volt sikeres, mindenki emlékszik a Paroles dalra Dalidával, ami eszméletlen siker volt akkoriban. De sikeres volt férfiruházat márkájával, illatszerével is. Szabadidejében műgyűjtéssel foglalkozik, ami tudvalevő nem a csórók hobbyja.

Természetesen lehetne még órákat írni a képletéről, de igazából a személyes beszélgetés adna teljes képet, hogy mindent megértsünk, és helyesen értelmezzünk.

Így összefoglalva nem volt irigylésreméltó élete. Hiába volt a legszebb férfi, ma magányosan és keserűen él állataival körülvéve.

Kérdésed van? Érdekelne, hogy neked milyen lehetőségeid vannak a képleted alapján? Keress nyugodtan!

Blog

Aktualitás: 2022-es előrejelzés

Korkülönbség a párkapcsolatban

3 tévhit az asztrológiával kapcsolatban

Aktualitás: 2021. szeptember 27-től hátrálni kezd a Merkúr... is...

Dühkezelési tippek a Mars-Plútó szembenállás apropóján

Minden egy jó kérdéssel kezdődik

Tarot a coachingban

Asztro-kvíz: Interjú a sztárral

Asztrológiai elemzés: A Bitcoin képlete

Asztro-kvíz: Ki lehet ez a nem tipikus Halak-zseni?

Asztro-kvíz: Ki lehet ő?

Asztrológiai elemzés - Steve Jobs

Asztrológiai elemzés - Hugh Hefner

Aktualitás: 2021 éves elemzés

Aktualitás: A Vízöntő-korszak

Asztrológia elemzés - Nikola Tesla

Asztrológiai elemzés: Alain Delon és Romy Schneider szinasztria

Asztrológiai elemzés - Kurt Cobain

Asztrológiai elemzés - Frank Sinatra

Aktualitás: Jupiter és Plútó együttállás 2020. november 12-én

Pontosítás az asztrológiában

Aktualitás: Jupiter és Neptunusz szextil október 12-én

Aktualitás: Mars kvadrát Plútó 2020. október 9-én

Asztrológiai elemzés: Jennifer Aniston és Brad Pitt szinasztria

Aktualitás: Önérvényesítés az őszi napéjegyenlőség időszakában 2020. szeptember 22-től

Aktualitás: Konfliktuskezelési tippek a Mars retrográd mozgásához kapcsolódóan

Aktualitás: A Mars retrográd mozgásba fordul 2020. szeptember 9-én

Aktualitás: Vénusz-Szaturnusz szembenállás 2020. szeptember 2-án

Asztrológiai elemzés: Halle Berry és az Oscar díj (Szörnyek keringője, 2002)

I. ház

12. ház II.

12. ház I.

Asztrológiai elemzés: Tina Turner

Asztrológiai elemzés: Alain Delon

Asztrológiai elemzés: John Fitzgerald Kennedy