+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

Aktualitás: Vénusz-Szaturnusz szembenállás 2020. szeptember 2-án

A jövő hetet a fenti feszítő fényszög fogja meghatározni. A jó hír, hogy csak pár napig tart, a rossz hír, hogy erősen érinti az érzelmeinket, és nagy terheket ró ránk. A szembenállás felerősítheti a diszharmóniát az érzelmi életünkben. Ez egy jó időszak arra, hogy foglalkozzunk az érzelmi problémáink azonosításával, hiszen a frusztrációnk és csalódottságunk előtérbe helyezi azt, és feszíteni fog, arra kényszerít, hogy megoldjuk.

Milyen analógiák lehetnek? Például érzelemszegény kapcsolat, viszonzatlan szerelem, korlátozó kapcsolat...Mit tehetünk? Mivel a hatás karmikus (Szaturnusz kapcsolat), muszáj vele foglalkozni, hiszen hatása hosszú távú lehet.

Ha párkapcsolatban élsz, és nem érzed jól magad benne, fel kell ismerned, hogy a konfliktus a kapcsolatban van-e, vagy benned.

1. Ha jól érzed magad a pároddal, és csak akkor van probléma, amikor éppen nem vele vagy, azon agyalsz, hogy éppen kivel van, mit csinál, és miért nem hív, be akarod korlátozni, hogy csak veled legyen.... nos, ezekben az esetekben magadon kell elkezdened dolgozni. Itt a saját elvárásaidat kell rendbe tenned, és nem azon fáradozni, hogy a partneredet megváltoztasd. Minden változást magunkkal kell kezdeni. Jogod van ahhoz, hogy boldog legyél, de a párodnak is joga van a szabadságához, a külön töltött időkhoz, hogy feltöltődve jól tudjon működni veled. Az elvárásaiddal, hogy megváltoztasd a partneredet, , megmérgezed a kapcsolatotokat, és ott generálsz problémát, hol nincs is.

2. Ha azonban nem érzed jól magad a pároddal, és nem tudsz csillogni mellette, nem élvezed az együtt töltött időt, nem kapod meg azt a szeretetet és energiát, amitől jól éreznéd magad, akkor tényleg gond van. Úgy érzed, hogy te mindent megteszel, hogy neki jó legyen, de cserébe nem kapsz vissza szeretetet, a párod érzelmileg elhatárolódik, esetleg kritizál, korlátoz, akkor el kell azon gondolkodnod, hogy miért ragadtál benne ebben a kapcsolatban. A fényszög feszítése segít abban, hogy ezekre a kérdésekre fókuszálj, és megoldást keress. Felelős vagy a saját életedért, a döntést csak te hozhatod meg.

Ha nem élsz párkapcsolatban, a héten felerősödhet benned a magány érzete. Akár egy viszonzatban szerelem miatt szenvedsz, akár nem találod az igazit, és kínos randik során vagy túl, nyugtasson meg az, hogy a helyzet átmeneti. Éld az életed, tedd a dolgod, erősítsd fel a figyelmed az élet pozitív dolgai felé. Az erősségeidre koncentrálj, és ne az hiányosságaidra. Addig is, míg találkozol a következő pároddal, fektess magadba energiát, töltődj fel, és mindenekelőtt szeresd magad, hogy az új kapcsolatba egy magabiztos, boldog személyként léphess be, aki magától is ragyog.

Sok sikert kívánok a jövő hétre is mindenkinek!

Blog

Aktualitás: 2022-es előrejelzés

Korkülönbség a párkapcsolatban

3 tévhit az asztrológiával kapcsolatban

Aktualitás: 2021. szeptember 27-től hátrálni kezd a Merkúr... is...

Dühkezelési tippek a Mars-Plútó szembenállás apropóján

Minden egy jó kérdéssel kezdődik

Tarot a coachingban

Asztro-kvíz: Interjú a sztárral

Asztrológiai elemzés: A Bitcoin képlete

Asztro-kvíz: Ki lehet ez a nem tipikus Halak-zseni?

Asztro-kvíz: Ki lehet ő?

Asztrológiai elemzés - Steve Jobs

Asztrológiai elemzés - Hugh Hefner

Aktualitás: 2021 éves elemzés

Aktualitás: A Vízöntő-korszak

Asztrológia elemzés - Nikola Tesla

Asztrológiai elemzés: Alain Delon és Romy Schneider szinasztria

Asztrológiai elemzés - Kurt Cobain

Asztrológiai elemzés - Frank Sinatra

Aktualitás: Jupiter és Plútó együttállás 2020. november 12-én

Pontosítás az asztrológiában

Aktualitás: Jupiter és Neptunusz szextil október 12-én

Aktualitás: Mars kvadrát Plútó 2020. október 9-én

Asztrológiai elemzés: Jennifer Aniston és Brad Pitt szinasztria

Aktualitás: Önérvényesítés az őszi napéjegyenlőség időszakában 2020. szeptember 22-től

Aktualitás: Konfliktuskezelési tippek a Mars retrográd mozgásához kapcsolódóan

Aktualitás: A Mars retrográd mozgásba fordul 2020. szeptember 9-én

Aktualitás: Vénusz-Szaturnusz szembenállás 2020. szeptember 2-án

Asztrológiai elemzés: Halle Berry és az Oscar díj (Szörnyek keringője, 2002)

I. ház

12. ház II.

12. ház I.

Asztrológiai elemzés: Tina Turner

Asztrológiai elemzés: Alain Delon

Asztrológiai elemzés: John Fitzgerald Kennedy