+36-30-6350024
emeseasztro@gmail.com
Blog

Aktualitás: 2022-es előrejelzés

A Kosok győztesek lesznek, a Bikák jó üzletet kötnek, az Ikrek új ismeretekkel gazdagodnak, a Rák családjában szeretet uralkodik, az Oroszlán vezető szerepet kap, a Szűz elemző munkát végezhet, a Mérleg új párkapcsolatba kezd, a Skorpió fantasztikus szexuális élményekkel gazdagodik, a Nyilas sokat utazik, a Bak karrierbe kezd, a Vízöntő feltalál egy találmányt, a Halak pedig szerelmes lesz... 

Aki a NLC-ról tévedt ide véletlenül, és a fentieket komolyan vette, az itt hagyja is abba az olvasást. Őt a következő sorok csak összezavarják.

A bolygóállások és fényszögek mindenkire hatnak. Azonban nincs olyan állás, ami minden Kosra, Bikára, stb ugyanúgy hat. Ez nonszensz. Továbbá az aktuális bolygóállások máshogy hatnak azokra, akik alacsonyabb, és máshogy azokra, akik magasabb tudatossági szinten vannak. Minnél tudatosabb életet él valaki, annál kevésbé érzi fojtogatónak a fényszögek hatásait. Például egy Mars Uránusz kvadrátnál általában valamilyen balesetre, ütközésre, robbanásra számítunk, akár fizikailag, akár szellemi értelemben. Előfordulhat baleset, de egy hirtelen kirobbanó vita is. Akármilyen helyzetről is beszélünk, egy alacsonyabb tudatosságú személy a veszteségekre koncentrál, míg a magasabb tudatosságú a megoldásra. Egy vita el is mérgesedhet, és kapcsolatokat tehet tönkre, de a kipattant feszültség elő is segítheti, hogy végre beszéljünk egy problémáról. Te választasz.

A fentiek elővezetése után lássuk, hogy 2022-re mit hoznak a csillagok, milyen energiák fognak működni. Azonban hogy ezt Te hogyan éled meg, azt egyedül Te tudod befolyásolni.

Éves előrejelzésnél felesleges a gyors mozgású planétákkal foglalkozni, azok csak rövidebb időszakot jellemeznek. Nézzük tehát a kedvelt, lassabb mozgású sorsbolygóinkat.

A Jupiter a Halakban kezdi az újévet, és május 10-én belép a Kos jegyébe. Július 28- november 23-áig hátrál először a Kosban, majd október 28-án kilép a Kosból és visszatér a Halakba. November 23-án fordul megint direktbe, és december 20-án megint belép a Kosba. Tehát az év nagyobbik részében a Halakban fog mozogni. Miért jó ez nekünk, és miért örömködik mindenki? Azért, mert a Jupiter a Halak jegyének a bolygója, tehát ebben a jegyben otthon érzi magát, és a pozitív aspektusai érvényesülnek. Nyitottság, pozitivizmus, kreativitás, intuitív megértések, romantika. A hátráló időszakkal azonban érdemes vigyázni: július 28- november 23-ig korlátozásokat élhetünk meg, és a lendület megtörhet.

Nézzünk pár konkrét dátumot is, bár a hatás még pár héttel előtte és utána is érezhető lesz: 

Február 18: Jupiter szextil Uránusz: új ötletek, szokatlan megközelítés, előnyös közös munka, kedvező változások az életünkben. Ha változtatást akarunk hozni az életünkben, akkor érdemes erre az időpontra odafigyelni, támogatást kaphatunk céljaink eléréséért.

Április 12: Jupiter együttállás Neptunusz: érdemes vigyázni, ne legyünk becsapás áldozatai. 

Május 3: Jupiter szextil Plútó: támogatást kapunk céljaink eléréséhez, ha nagyobb változtatást tervezünk az életünkben, érdemes ekkorra időzíteni.

Másik sorsbolygónk, a Szaturnusz jelenleg a Vízöntőben áll, és június 4-től kezd hátrálni október 23-áig. Utána megint előreindul, végig a Vízöntőben. A hátráló időszak alatt több akadályt érezhetünk, felelősségvállalással lehetnek gondok, többet vállalhatunk, mint amit bírunk. 

A Szaturnusz 2020 december 17-én érkezett meg végleg a Vízöntő jegyébe, és 2023 március 7-ig érezhetjük a kollektív tanítását a felelősségvállalásról. Tanúi lehetünk társadalmi változásoknak, korábbi szilárdnak hitt rendszerek leomlásának, és a mesterséges intelligencia fejlődésének is.

Érdekes évünk lesz, de inkább jó, mint rossz. Mit is mondhatnék még az olvasónak: meditálj! Fejleszd a tudatosságodat, és éld meg a dolgokat úgy, ahogy vannak! 2022-ben ugyanúgy, mint máskor.

Boldog Új Évet kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog

Aktualitás: 2022-es előrejelzés

Korkülönbség a párkapcsolatban

3 tévhit az asztrológiával kapcsolatban

Aktualitás: 2021. szeptember 27-től hátrálni kezd a Merkúr... is...

Dühkezelési tippek a Mars-Plútó szembenállás apropóján

Minden egy jó kérdéssel kezdődik

Tarot a coachingban

Asztro-kvíz: Interjú a sztárral

Asztrológiai elemzés: A Bitcoin képlete

Asztro-kvíz: Ki lehet ez a nem tipikus Halak-zseni?

Asztro-kvíz: Ki lehet ő?

Asztrológiai elemzés - Steve Jobs

Asztrológiai elemzés - Hugh Hefner

Aktualitás: 2021 éves elemzés

Aktualitás: A Vízöntő-korszak

Asztrológia elemzés - Nikola Tesla

Asztrológiai elemzés: Alain Delon és Romy Schneider szinasztria

Asztrológiai elemzés - Kurt Cobain

Asztrológiai elemzés - Frank Sinatra

Aktualitás: Jupiter és Plútó együttállás 2020. november 12-én

Pontosítás az asztrológiában

Aktualitás: Jupiter és Neptunusz szextil október 12-én

Aktualitás: Mars kvadrát Plútó 2020. október 9-én

Asztrológiai elemzés: Jennifer Aniston és Brad Pitt szinasztria

Aktualitás: Önérvényesítés az őszi napéjegyenlőség időszakában 2020. szeptember 22-től

Aktualitás: Konfliktuskezelési tippek a Mars retrográd mozgásához kapcsolódóan

Aktualitás: A Mars retrográd mozgásba fordul 2020. szeptember 9-én

Aktualitás: Vénusz-Szaturnusz szembenállás 2020. szeptember 2-án

Asztrológiai elemzés: Halle Berry és az Oscar díj (Szörnyek keringője, 2002)

I. ház

12. ház II.

12. ház I.

Asztrológiai elemzés: Tina Turner

Asztrológiai elemzés: Alain Delon

Asztrológiai elemzés: John Fitzgerald Kennedy